Kropp

Spray tan

Spray tan är den mest hälsosamma och säkra vägen att få en fin solbränna. Tack vare det sunda sättet att sola får du en vacker och jämn solbränna utan att huden utsätts för den skadliga UV-strålningen. Om du vårdar din hud på ett lämpligt sätt hemma, håller solbrännan även upp till 2 veckor. Vätskor som vi använder är av högsta kvalité och innehåller inte parabener.

Låt inte din hud åldras för tidigt och prova spray tan redan idag!

 

Att tänka på innan behandlingen:

- peela hela kroppen dagen innan behandling
- använd inte krämer, lotion, deo eller parfym den dag du kommer på behandling
- avstå från att raka dig eller vaxa inom minst 24 timmar före behandling

 

Efter behandling:

- tänk på att välja mörka, löst sittande kläder direkt efter behandling
- undvik vatten, regn, svett osv. 6 timmar efter behandling
- använd mjuk handduk efter dusch, tänk på att klappa huden torr med handduken i stället för att gnugga
- smörj in kroppen ordentligt med en fuktgivande bodylotion minst en gång per dag

 

Avkopplandemassage

En klassisk massage skönt för dig med trötta muskler (ca 30/60 min)


Vattenmelon behandling

En fantastisk vattenmelon-behandling med underbar arom som ska förbättra din huds utseende och tillstånd. Revitaliserar huden och fuktar den intensivt samt hjälper att reducera celluliter. Behandlingen baserar sig på de fördelaktiga effekterna av vattenmelonextrakt som är en rik källa av nyttiga mikroelement och vitamin C. Bekämpar fria radikaler och hjälper din kropp att få bort toxiner och bränna fett. Efter behandlingen är kroppen slät och omgiven med den söta doften av vattenmelon. 

Behandlingen börjar med en peeling av vattenmelon, som slätar ut och rensar huden utmärkt. Peelingen förbättrar hudens blodcirkulation och förbereder den för att ta emot aktiva ämnen. I nästa steg masseras vattenmelonextrakten in i huden, sen läggs en gel mask av vattenmelon på hela kroppen som sedan lindas in i folie i 30 minuter. Behandlingen „Saftig Frestelse” slutar med en slimmande och anticellulit massage med vattenmelon lotion. ( ca 90min)

 

Varma musslor massage

Nyhet! Massage med varma musslor från Filipinerna!
Upptäck styrkan i en varm berörning...

Massage med självupphetande musslor Lava Shells är en världsnyhet i SPA-branschen. I massage används 100% naturliga musslor Lava Shells som har plockats på de tropiska Filippinernas kust. Värmen kommer från insidan av en Lava Shell tack vare blandningen av mineral och alger med saltvatten och essentiella oljor.
Lava Shells-musslorna är handplockade på Stilla havets kust. De är naturligt rika i kalciumkarbonat som frisätts när musslorna blir varma och absorberas omedelbart genom huden, vilket hjälper till att främja cellulära förnyelse.
Värmen är det som är viktigast i varje massage eftersom den verkar avkopplande, låter musklerna slappna av och tar bort spänningen. Tack vare användning av unika avslappnande oljor är Lava Shells massage en underbar upplevelse - en total avkoppling för både kropp och själ.

 

Ayurveda - Nyhet! 

AYURVEDA - en indisk ritual för att rena och föryngra kropp. En orientalisk behandling som ger balans och harmoni åt kroppen och hjälper dig vara frisk och vital. Behandlingen baserar på vegetabiliska oljor, kryddor, örter och eteriska oljor som har flera positiva effekter på vår kropp. Behandlingen börjar med en bambupeeling över hela kroppen så att gamla hudceller tas bort från hudytan. Efter detta får hela kroppen njuta av en aloe-vera-mask och inpackning i värmefilt. Därefter följer en helkroppsmassage med en olja som anpassas efter individens behov och hudtyp. Tanken bakom massagen är att lossa djupt rotade gifter så att de elimineras genom naturliga processer. Behandlingen är också avsedd att ta bort stress och få stela muskler att slappna av. Den avslutas med en välgörande lotuslotion.


Denna mycket intressanta och njutningsfulla massage rekommenderas till alla som vill testa något helt nytt och samtidigt få en underbar avkoppling. (ca 50min)

Flower

Flower

© 2017 Care and Beauty P.S. Paulina Statucka. All Rights Reserved.